Offerte check Zonnepanelen

Wij controleren uw opgevraagde isolatie offertes

Het aankopen van zonnepanelen is een hele opgave. Bij het aanvragen van offertes zult u merken dat alle bedrijven verschillende panelen en omvormers aanbieden. De offertes zijn soms heel overzichtelijk, maar vaak niet geheel duidelijk als het gaat om de terugverdientijden. Het verkrijgen van echt gelijke offertes is nagenoeg niet mogelijk. Ook weet iedere aanbieder te melden waarom zijn offerte de beste is.

Maar wat is dat laatste waard als je dat 3 keer op rij hoort. Wilt u zeker weten dat u de juiste aanbieding kiest. Of wilt u aanbiedingen van zonnepanelen aanbieders met elkaar vergelijken op een zogeheten level playing field

Met een aantal simpele vragen kunnen we uw wensen inventariseren. met deze gegevens kunnen we bepalen of de aangeboden offertes voldoen aan uw wensen. We kunnen voor u de offerte(s) aangeven die het dichtste bij uw wensen komen. Ook in het geval dat de offertes niet aansluiten bij uw wensen kunnen we dit aangeven.

GGCW advies kan voor u ook de offertes allemaal in 1 systeem zetten. We maken hiervoor gebruik van Solar monkey, de PV software ontwikkeld in samenwerking met de TU Delft.

Door de verschillende offertes in één systeem te plaatsen kunnen we precies laten zien wat uw kosten baten verhouding is van de verschillende offertes alles berekend met dezelfde software en dezelfde correctiefactoren.

Doordat alle offertes in het zelfde systeem worden doorberekend weet u zeker dat u een beslissing maakt op eerlijke en transparante gegevens
Wilt u uw zonnepanelen offertes laten checken. We hanteren hiervoor de volgende procedure.

Laat ook uw zonnepanelen offerte doorbereken en laat checken of ze aansluiten op uw wensen

 • Na aanmelding ontvangt u van ons link naar een online formulier.
 • U vult dit formulier zo goed als u kan in.
 • Tevens stuurt u online de aan u gestuurde offertes mee.
 • We gebruiken deze gegevens om te bepalen welke zonnepanelen installatie voor u het meest van toepassing is.
 • indien hiervoor wordt gekozen worden de ingezonden offertes ingevoerd in het systeem, en van elke offerte wordt een berekening gemaakt.
 • U ontvangt van ons het advies welke offerte het beste past bij uw wensen, eventueel met alle offertes doorberekend.
 • Uiteraard wilt u weten wat dit kost. U betaald uiteindelijk voor iets wat niet tastbaar is.
  Een offerte check kost u €27,50
  Een Doorberekening van de offertes kost eenmalig €30 voor 2 offertes en €7,50 voor elke volgende offerte die meegenomen moet worden.

  Wilt u uitgebreid advies over welke zonnepanelen installatie voor u het beste is, en spreken met iemand van ggcw advies dan kunt u hiervoor een van onze andere adviesproducten nemen.

  Let op bij GGCW kunt u geen offerte aanvragen voor de uitvoer van zonnepanelen. GGCW geeft u niets meer en niets minder dan onafhankelijk advies.

  achter elk advies zit een verdienmodel

  Wilt u echt 100% onafhankelijk advies?.
  Gratis onafhankelijk advies is meestal verkoop gedreven, en beperkt tot enkele producten.
  Bij GGCW-advies betaald u voor onafhankelijk advies, en krijgt u de voor u echt beste keuze.