Over GGCW advies

GGCW advies is ontstaan uit de wens het beter te doen. Advies is iets wat juist moet zijn, en vooral onafhankelijk.

Onafhankelijk advies

Onafhankelijkheid verkrijg je alleen door de juiste kennis, en een business model waar niet gestuurd wordt op een richting door een belanghebbende.
GGCW is aan niets of niemand iets verschuldigd.  We zullen altijd bij product leveranciers de juiste soms vervelende vragen stellen, en onderzoek doen naar de waarheid van wat de leverancier van een product zegt. Onze onafhankelijkheid gaat weliswaar niet verder dan onze kennis, toch durven we te zeggen dat omdat we deze contacten hebben, en deze vervelende vragen stellen, we de juiste kennis hebben om u ECHT onafhankelijk te adviseren.

betaald advies

Onze motivatie om u verder te helpen is groot. Maar er speelt meer. In het verleden hebben wij ons in laten diverse malen in laten huren door adviesbureaus die (gratis) advies aanboden.GGCW advies is ontstaan uit de ervaringen die we hebben opgedaan bij deze (gratis) advies partijen.
Te vaak zijn we in onze advies rol voor onder andere gratis adviesbureaus en zelf gemeentelijke dienstverlening terug gefloten omdat ons advies TE onafhankelijk was.
Nooit omdat het advies niet juist was, maar omdat bepaalde marktpartijen niet genoeg konden verdienen aan dit advies. Met andere woorden, met een meer gestuurd advies wordt gratis of zwaar gesubsidieerd advies betaald.

Wij vinden dat dit misleidend is en verboden zou moeten zijn. Daarom staat GGCW zo voor Onafhankelijk advies.

Gezonder goedkoper wonen met meer comfort

Met deze ingrediënten gaan we met u graag in gesprek om uw vraagstuk tot een oplossing te laten leiden. Door effectieve ventilatie en isolatie, minder stof door beter passende verwarming en effectievere filtering bij ventilatie, en betere luchtkwaliteit door onder andere het aanpakken van vochtproblemen kunnen we de lucht in huis aanmerkelijk gezonder maken. Het comfort gevoel in huis veel prettiger maken, en met de besparing op energie de bankrekening toekomstbestendiger maken.

De combinatie van factoren maar ook enkele producten kunnen in een advies passende oplossingen bieden. Wij helpen u graag met uw vraagstuk. Op weg naar een prettiger huis.

Ansveco

GGCW advies is een onderdeel van Ansveco. Ansveco staat voor Kwaliteit. Met het Netwerk van Ansveco is GGCW beter in staat het kennis niveau op peil te houden. Bij Ansveco loopt advies en uitvoer nog iets te vaak door elkaar. Bij GGCW is dit niet zo. Op deze manier kunnen we ons advies echt richten op de wensen van u als klant.

Met Ansveco zijn we actief bezig meer Adviseurs te krijgen door het gehele land. Samen hebben we nog meer kennis, en zijn we nog beter in staat u snel van dienst te zijn.

achter elk advies zit een verdienmodel

Wilt u echt 100% onafhankelijk advies?.
Gratis onafhankelijk advies is meestal verkoop gedreven, en beperkt tot enkele producten.
Bij GGCW-advies betaald u voor onafhankelijk advies, en krijgt u de voor u echt beste keuze.